Ez itt a véres valóság
Sok undorító dolgot hallottam már életem
során, de az, amit az imént olvastam, kétségtelenül viszi a pálmát. Valami
nagyokos azt javasolja, jósoljunk vérből. Holnap meg majd macskaszarból, utána
meg egyéb testnedvekből mondja meg az illető a tutit?
http://www.fanpop.com/spots/vampires/images/614833/title/blood-last-vampire-wallpaper |
Amíg léteznek hiszékenyek, és amíg
létezik mindent elsöprő bánat és elkeseredés, addig az ilyen embereknek is jó
világa lesz, akik azt javasolják, jósoljunk vérből. Míg valószínűleg ők a roppant fontos munkájuk mellett Balin nyaralnak, addig mi a 40
fokban kiköpjük a tüdőnket. De semmi baj, legalább legközelebb abból is
megmondhatják, merre halad az életünk, vagy éppen milyen pasival érdemes
randizni.
Javasolnám nekik, hogy tartsanak
tanfolyamokat is perverz tevékenységeikből. Szerintem érdemes lenne vizeletből
is jósolni. Ez egyébként pont olyan, mint vérből megmondani a jövőt. Mellesleg megsúgnám
nekik, hogy vérből kiolvasni a tutit nem új dolog, azt az orvosok már jó ideje
csinálják. Nem kell hozzá más csak egy spéci mikroszkóp, meg némi szaktudás.
Ja, hogy már megint okoskodom? Igaz, mindig csak
dumálok hitetlenül, miközben ki sem próbáltam remek ajánlataikat.
Szerintem jósolhatnának továbbá
anyatejből, nyálból, izzadságból, emberi szőrből, bőrből, szövettani mintából,
fogkőből, szemváladékból, levágott körömből, vagy éppen tyúkszemből is. Miért
ne? Ezek a dolgok mivel rosszabbak, mint a vér? És ki meri cáfolni, hogy én
csipából nem tudom megmondani milyen pasi való hozzá? Ha meg esetleg nem jön
össze a dolog, majd azt mondom, hitetlen ember csipáját használni legalább
annyira bizonytalan, mint abban hinni, hogy az utcán eldobott kaparós sorsjegy mégiscsak
a főnyereményt rejti.
Na de mielőtt még mélyebbre süllyednék
ebben a posványban, inkább menekülök belőle és összeütök valami finomságot.
Legyen ez valami szokatlan, valami pikáns.
ALMAKRÉMES RÉPÁS SÜTI
Tudom, hogy ez a desszert elsőre furán
hangzik, de érdemes kipróbálni, mert nagyon finom. A tésztához lereszelünk 4-5
nagyobb répát. Négy tojás sárgáját felverjük négy kanál cukorral, hozzáadunk
néhány csepp vaníliaaromát, 1 kis kanál fahéjat, 1 sütőport, 6 kanál lisztet.
Belekeverjük a reszelt sárgarépát és a felvert tojásfehérjét. A tésztába beledobálunk
apróra darabolt datolyát is. A masszát 200 fokon kb. 30 percig sütjük, majd
kihűtjük.
A krémhez megfőzünk két vaníliás
pudingot, amibe belekeverünk négy nagyobb lereszelt és kinyomkodott almát.
Hozzáadunk növényi zselésítőt, majd a krémet a süteményre halmozzuk. A krém
tetejére csokit teszünk, lehűtjük, majd tálaljuk.
Nem két tészta között van az almapép?
VálaszTörlésAz almára rá a csokit?! A répatorta a kedvencem! :)
Amúgy és már le is gyártottam párat.
Csirke bélből is jósolnak! :)
VálaszTörlés