2013. január 23., szerda

Egoista birkák performance-a (csokis-túrós háztető)


Egoista birkák performance-a

Nem elég, hogy a magányos embereknek baromi vacak az életük, de még herpeszesek, szívbetegek és mindenféle nyavalya meg ragya is sokkal könnyebben megtalálja őket. Olyan, mint ha csak a teremtőnek éppen az lenne a célja, hogy örökre egyedül, a tévé előtt mackóalsóban gubbasztva, depressziósan éljék le az életüket. Hát ez szívás, mégpedig felsőfokon.

Mielőtt valaki azt gondolná, megint hülyeségeket zagyválok össze, kijelentem, előző állításom egy (állítólag) tudósok által elvégzett kutatáson alapul. Jah, lehet, hogy épp azok az angol tudósok állapították meg azt is, akik leírták, hogy a birkák egoisták, mert egy ragadozó támadása esetén nem a nyájat, hanem önmagukat mentik.
Na de vissza a ragyás magányosokhoz. A tudósok szerint ez az egyébként is szerencsétlen társaság azért áll leghátul a teremtő egészségügyi listáján, mert állandó stresszben élnek és ettől gyenge az immunrendszerük.
Emlékeznek még Bridget Jones-ra? A világ legismertebb szinglije már jóval korábban megmondta, azért van annyi magányos 30-as a világban, mert a testüket kelések borítják és emiatt az ismerkedés is nehezebb számukra. Bingó! Hát ez bejött. Még jó, hogy Bridget nem azt jövendölte meg, hogy minden magányos ember az egoista birkák sorsára jut, vagyis ha a pszichológiában kicsit jártas gazda rájön a nyáj egyes tagjainak önzésére, elvágja a nyakukat, aztán a pszichésen torzult állatokat feltálalják valamelyik vidéki lagziban. Szürreális performance, de attól tartok, sokan jegyet váltanának rá.
Mindenesetre ezentúl még nyitottabb szemmel járok a városban, és csupán megelőzési célzattal keresem a gyanús alakokat, akik szétköhögik magányosságukat, ezzel terjesztve a halálos bacit.
Remélem, azért nem vettem el az étvágyatokat, hiszen most jön a mai ajánlatom, ami magányosoknak épp úgy jó, mint családosoknak, csupán az adagra kell figyelni, mert ha megszalad a kéz, egy hétig ugyan azt eszi az ember. Az pedig meglehetősen unalmas…


TÚRÓS-CSOKIS HÁZTETŐ

Egyszerű édesség, ami talán a stressz oldására is jó J Nekem bevált. Egy kis csomag túróhoz keverjünk vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot, 1 citrom reszelt héját és negyed liter tejszínt kemény habbá verve. Főzés nélküli csokipudingot készítsünk még ehhez a desszerthez és vásároljunk négyzet alakú kekszet is.
Vegyünk elő 3 darab kekszet. Az elsőt kenjük meg pudinggal, majd halmozzunk rá egy nagyobb kanálnyit a túróból. Ezt követően a másik két kekszet is kenjük meg csokival és illesszük az elsőhöz úgy, hogy a 3 keksz háztetőt alkosson. Ezt ismételjük meg tetszés szerint, majd a háztetőket illesszük egymáshoz, hogy rudat kapjunk. Végül az egészet kenjük be olvasztott csokival és tegyük néhány órára hűtőbe, hogy szeletelhető legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése