2013. március 5., kedd

Szex és migrén - almás-kivis pite


Szex és migrén

Aki sokat szexel, az nem szexmániás, hanem fejfájós. Legalábbis erre a következtetésre jutottam, miután elolvastam egy cikket, amelyik a migrén és a lepedőakrobatika összefüggéseit taglalja. Vajon holnap mivel zsibbasztják az agyunkat? Talán azzal, hogy aki büdös, az valójában nem mosdatlan, csak epebajos és kínzó fájdalmait csakis az enyhíti, ha a bőre nem érintkezik vízzel?

Gerincpanaszokra kanalazás???
Miután egyre inkább gyötör a kétség, jó-e nekem az, ami van, hát egyre többet foglalkoztat az a gondolat is, miből tudnék még pénzt keresni. Ahogy olvasom ezeket a kutatásokat, arra gondolok, én is hasonló megállapításokat akarok papírra vetni, majd azokat okoskodva bizonyítani és végül jó pénzért eladni.
Itt van mindjárt ez a megállapítás, miszerint a szex enyhíti a fejfájást. Na mostantól aztán bajban vannak azok a házastársak, akik éppen a fejfájásra hivatkozva szoktak hátat fordítani a párjuknak, amikor az egy kis hancúrozásra próbálja rávenni őket. A tudósok állítólag megállapították, hogy a fejfájós alanyok többségének enyhültek a panaszai szeretkezés után. Hozzátették: sokan már nélkülük is tudtak a szex ezen jótékony hatásáról, éppen ezért rendszeresen éltek is a módszerrel. Naná, hogy a férfiakról van szó, akik nem szexmániásak, csak krónikus fejfájásban szenvednek. Aki pedig rendszeresen csalja a feleségét, az sem egy disznó, csak kerüli a gyógyszerszedést és szereti az alternatív terápiákat.
S mivel sokan egyáltalán nem hívei a gyógyszeres terápiának, hát gyorsan kigondoltam, mit mivel lehetne a leghatékonyabban kezelni, ha már a fejfájásra bevált az erotika. Gyomorfájásra javasolnék nagytakarítást, leginkább nálam. Látászavarokra, szédülésre egész napos sütést főzést az anyósodnak, hátfájásra több órás masszírozást a párodnak, sántaságra pedig bungee jumpingot, hiszen ha éppen az életedért fohászkodsz, tuti nem zavar az, hogy valami gond van a lábaddal.
Ma egy olyan finom sütit ajánlok számotokra, amely szintén gyógyítja a fejfájást, mert ha belemerülsz az ízébe, többé nem tudsz másra koncentrálni.








Almás-kivis „pite”

 Ez valójában nem pite, csak én hívom annak. Egyszerű piskótából készül, némi gyümölccsel, ám éppen az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Készítünk egy öttojásos piskótát, annyi csavarral, hogy 3 kanál extra szűz olívaolaj is kerül a masszába. Ehhez összekeverünk öt tojás sárgáját 3 kanál cukorral, 3 kanál olajjal, 3 kanál vízzel, 5 kanál liszttel, egy sütőporral, majd finoman hozzádolgozzuk a felvert tojásfehérjét is. A tortaformába beleöntjük a massza egyik felét, majd a tetejére halmozunk reszelt almát úgy, hogy teljesen befedje. Az almát barna cukorral és fahéjjal meghintjük, majd befedjük a massza másik felével. A tetejére vékonyra szeletelt kivit teszünk, majd barna cukorral megszórjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40 percet sütjük. Amikor kész, kihűtjük, mert így könnyebben kijön a formából. A tetejét porcukorral szórjuk meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése