2012. június 17., vasárnap

Bizniszelj a csillagokkal!


Bizniszelj a csillagokkal!

El ne indulj állást keresni, mielőtt nem olvasod el az aktuális horoszkópodat! Abban ugyanis megmondják a tutit. Mert hiába szeretnél te éppen boltos kisasszony lenni, ha a csillagok állása meg afelé taszigál, hogy holnaptól agysebész legyél. És hát, ha nem vagy elég szemfüles és nem olvasod el az aznapi jóslatot, hát egy életen át verheted a fejedet a falba, miközben marhapárizsit szeletelsz…

http://www.finddatingpartners.com/
Mert hát, már ilyen is van! Úgy tűnik, a szerelmi horoszkóp elavult, ma már a biznisz horoszkóp a menő. Ha nem tudod mi az, vagy éppen tájékozatlanságodnak adsz hangot egy menő társaságban, hát nagyon megszívhatod. Mert ha nem tudod, minek is kellene lenned, hát el kell menned egy asztrológushoz, aki szépen megmondja neked, hogy a Mars állása a Jupiterben bizony tutira azt mutatja, igazgatónak születtél. És ha Te azt mondod, az lehetetlen, mert most éppen az igazgató lábtörlője vagy, hát akkor majd biztosan jól kioktatnak, hogy a hitetlenekből, soha semmi nem lesz…
Elképzelem, hogyan lesz valakiből biznisz horoszkóp készítő…Nyilván, amikor egyik nap felébredt és odaültek a számítógép elé, hogy éppen abból a furcsa ábrájából megtudja a tutit, hát azt olvasta ki, neki mától karriertanácsadással kell foglalkoznia, jó pénzért, mégpedig az égiek útmutatása alapján. De az is lehet, hogy csak valamelyik élelmes haverja ébredt arra az éjszaka közepén, hogy a kétségbeesett munkanélküliek lehúzásából, baromi jól meg lehet gazdagodni. És milyen igaz…holnap meg majd a haldoklókra épül külön haroszkóp iparág…Nekik például tuti jól meg lehetne mondani, hogy Szent Péter esernyőjeként, vagy éppen övcsatjaként születnek újjá…
Addig is, amíg megtudjuk, hogy milyen horoszkópot kellene éppen magunkévá tenni aktuálisan, inkább nézzünk egy újabb isteni desszertet. Ma abból sütöttem, amit éppen itthon találtam.


MANDULÁS TORTA


 Klasszikus csokis piskótát sütünk, a masszába csokidarabokat is dobálunk, melyek sütés közben istenien megolvadnak.

A krémhez sűrűre főzünk egy tejszín ízű pudingot, majd kihűtjük. Közben negyed liter tejszínt keményre verünk és összekeverjük a hideg pudinggal. Hozzáadunk igazi vaníliát, 5 deka hideg vajat és 10 deka őrölt mandulát. Jól kikeverjük, majd amikor a piskóta kihűlt, megkenjük vele a lapokat. A tetejére csokit olvasztunk, mandulával díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése