Bizniszelj a csillagokkal!
El ne indulj állást keresni, mielőtt nem
olvasod el az aktuális horoszkópodat! Abban ugyanis megmondják a tutit. Mert
hiába szeretnél te éppen boltos kisasszony lenni, ha a csillagok állása meg
afelé taszigál, hogy holnaptól agysebész legyél. És hát, ha nem vagy elég
szemfüles és nem olvasod el az aznapi jóslatot, hát egy életen át verheted a
fejedet a falba, miközben marhapárizsit szeletelsz…
http://www.finddatingpartners.com/ |
Mert hát, már ilyen is van! Úgy tűnik, a szerelmi
horoszkóp elavult, ma már a biznisz horoszkóp a menő. Ha nem tudod mi az, vagy
éppen tájékozatlanságodnak adsz hangot egy menő társaságban, hát nagyon
megszívhatod. Mert ha nem tudod, minek is kellene lenned, hát el kell menned
egy asztrológushoz, aki szépen megmondja neked, hogy a Mars állása a Jupiterben
bizony tutira azt mutatja, igazgatónak születtél. És ha Te azt mondod,
az lehetetlen, mert most éppen az igazgató lábtörlője vagy, hát akkor majd
biztosan jól kioktatnak, hogy a hitetlenekből, soha semmi nem lesz…
Elképzelem, hogyan lesz valakiből
biznisz horoszkóp készítő…Nyilván, amikor egyik nap felébredt és odaültek a
számítógép elé, hogy éppen abból a furcsa ábrájából megtudja a tutit, hát azt
olvasta ki, neki mától karriertanácsadással kell foglalkoznia, jó pénzért,
mégpedig az égiek útmutatása alapján. De az is lehet, hogy csak valamelyik
élelmes haverja ébredt arra az éjszaka közepén, hogy a kétségbeesett
munkanélküliek lehúzásából, baromi jól meg lehet gazdagodni. És milyen igaz…holnap
meg majd a haldoklókra épül külön haroszkóp iparág…Nekik például tuti jól meg
lehetne mondani, hogy Szent Péter esernyőjeként, vagy éppen övcsatjaként
születnek újjá…
Addig is, amíg megtudjuk, hogy milyen
horoszkópot kellene éppen magunkévá tenni aktuálisan, inkább nézzünk egy újabb
isteni desszertet. Ma abból sütöttem, amit éppen itthon találtam.
MANDULÁS TORTA
Klasszikus csokis piskótát sütünk, a
masszába csokidarabokat is dobálunk, melyek sütés közben istenien megolvadnak.
A krémhez sűrűre főzünk egy tejszín ízű
pudingot, majd kihűtjük. Közben negyed liter tejszínt keményre verünk és összekeverjük
a hideg pudinggal. Hozzáadunk igazi vaníliát, 5 deka hideg vajat és 10 deka
őrölt mandulát. Jól kikeverjük, majd amikor a piskóta kihűlt, megkenjük vele a
lapokat. A tetejére csokit olvasztunk, mandulával díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése