2012. június 12., kedd

Menő lenni, vagy nem lenni...


Menő lenni, vagy nem lenni...

Első randira piásan menni, olyan, mint ha vámpírral akarnál csókolózni, miután felfaltál egy csomó fokhagymát. Ha a legenda igaz, a szexi vérszívó hanyatt homlok menekül majd előled, a piás pasi elől meg jobb, ha te menekülsz, mielőtt kifizetteti veled mind a 20 üveg sört, amit még a randi alatt benyakal.

http://piratetalk.tripod.com/boatsongs/
Már megint egy bugyuta felmérés. Ezúttal azt „kutatták” mit árul el rólad, hogy az első randin mit iszol. Hát szerintem leginkább azt, csíped-e a piát, vagy sem. Mert egy antialkoholista, akkor sem rendel majd bort, ha tudja, hogy a trendi embereknek effajta alkoholt illik inni, ha jó benyomást akarnak tenni a partnerükre.
Tudjátok, mit? Ezt is lesz***m, csak úgy, mint azt, hogy az igazán trendi nő, hogyan viselkedik, hogyan, lép, köhint, és hogyan rebegteti a pilláját, ha tényleg menő akar lenni. Én meg azt mondom, csak az akar menő lenni, aki nem tud önmaga lenni. Mert, ha valaki azt gondolja, csak úgy tud kitűnni a tömegből, ha trendi, hát akkor már megette a fene.
De visszatérve az iváshoz, hát bizony én azt javaslom, igyon mindenki azt az első randin – meg úgy egyébként is – amit éppen kíván. Persze az sem mellékes, hogy éppen mennyi pénz lapul a zsebében, mert hiába szeretne mondjuk valami flancos koktélt rendelni a flancos étteremben, ha csak egy fél pohár szódára futja neki.
A nagy okosok szerint koktélt rendelni is szabad az első randin, mert az is azt mutatja, menő városi vagy. Oszt mi van akkor, ha valaki Balmazújvároson a Nyolccsöcsű presszóban rendel menő koktélt? Na, ezzel már jól megzavarná a kutatókat.  Kapkodhatnák a fejüket, mi az úr isten történt ezzel a világgal azóta, mióta a menő kütyüjükbe bepötyögték a legutóbbi megállapításaikat, miszerint bort inni menő, koktélt inni trendi, sört csak kamionosok vedelnek, a vizet meg a menő kutatók nem ismerik.
Azt ugyan nem tudom, hogy egy pasit milyen itallal lehet megfogni, meg nem is igazán tudok italokat kevernek, de azt tudom, hogy a férfiak többségének bejön a pogácsa. Első randira ugyan macerés magunkkal vinni a kis táskában, de a másodikra, akár már meg is sütheted. A meleg pogi illatánál nincs csábítóbb, ezt garantálhatom.

BURGONYÁS POGÁCSA



Megfőzök négy-öt nagyobb szem krumplit, majd megtöröm és kihűtöm. Ehhez a masszához hozzáadunk 30 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 1 kis kanál sót, végül beleöntjük a megfutatott élesztőt. Az egészet jól összegyúrjuk és kb. egy órán át pihentetjük. Ezután elnyújtjuk, megkenjük olvasztott vajjal és összehajtogatjuk. Ezt négyszer megismételjük, miközben 10-10 percet pihentetjük. Végül tojással megkenjük, kiszaggatjuk és 200 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. A tetejére szórhatunk sajtot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése