2012. május 7., hétfő

Amikor az UFO-k sírva menekülnek


Amikor az UFO-k sírva menekülnek

Ha egy UFO éppen ma leszállna a Földre, és lenne egy kis ideje a tájékozódásra, nem kétséges, hogy azonnal sírva telefonálna haza, hogy hadd dátumoztassa át a retúrjegyét, mondjuk azonnalra.

http://wordlesstech.com/2012/03/04/extra-terrestrial-life-may-be-beyond-human-understanding/
Ami ezen a bolygón folyik, felér egy azonnali szellemi és testi tömegpusztítással. Nem kell nekünk se atom, se hidrogén, de még csak anthrax sem ahhoz, hogy idő előtt kinyírjuk magunkat. Ha egy földönkívüli, mondjuk éppen Amerikában landolna a mai napon, és bekapcsolná a tévét azt hinné, hogy a földlakók vagy mind náluk jártak agyeltávolításon, vagy éppen még nem kapták meg az agyukat, amely nyilvánvalóan kimérős és hetente újat vehet belőle az ember, akár a friss kenyérből. Mindezt arra alapoznák, hogy egy hatévest éppen szexuális zaklatással vádolnak, mert az iskolában kijelentette: tudja, hogy ő szexi. Szegény kisgyerek vélhetően azt sem tudja, mi az a szexuális zaklatás, máris az ügyészségre kell vonulnia azért, hogy magyarázkodjon. És vajon mit kérdeznek majd tőle? Azt, hogy mi lett volna a következő lépése, ha nem füleli le a tanító néni? Vagy, hogy volt-e nála óvszer az aktushoz? Vállalná-e a felelősséget, ha teherbe ejti zaklatottját, vagy, hogy egyáltalán vannak-e tervei a jövőre nézve?
És mivel büntetik, ha bűnösnek találják? Örökre eltiltják a szextől? Vagy kizárják az elsőből és nem engedik, hogy megtanuljon írni, és olvasni? Vagy elveszik a szüleitől és ezt követően apácák nevelik majd fel?
Aztán az sem elképzelhetetlen, hogy szegény UFO-k éppen Budapesten landolnának, ahol meg épp azt észlelnék, hogy a BKV ellenőrök verik az utasokat. Lehet, hogy a földönkívüliek azt hinnék, hogy ez itt a Földön teljesen normális, sőt valami rituálé, ami ahhoz kell, hogy az ember megtanulja, jegy nélkül nem utazunk tömegközlekedésen. Szegény UFO-k bizonyára azt sem értenék, miért nem észlelik a verekedők agyi tevékenységét, hiszen a fejükben ott van az a barázdált micsoda, mint ahogyan más emberekében is. 
Ma valami olyasmit ajánlok figyelmetekbe, amit nemes egyszerűséggel csak UFO pogácsának neveztünk el az ismerőseimmel, mert első körben senki nem tudta megmondani, miből készült és az alakja is hasonlít egy csészealjhoz J Abban azonban mindenki egyetértett, hogy isteni finom, ráadásul még másnap is, ami a pogácsa esetében igen ritka.

UFO POGÁCSA

Az UFO pogácsa tulajdonképpen zöldséges pogácsa. Megfőzzük hozzá egy kisebb karfiol felét és két nagyobb sárgarépát. A zöldségből vajjal és sóval pürét készítünk. Amikor kihűlt, hozzáadunk egy kiskanál cukrot, egy szárított élesztőt, egy deci langyos tejet, egy kanál tejfölt és annyi lisztet, hogy lágy, rugalmas tésztát kapjunk. Jól kidolgozzuk, majd egy órát kelesztjük. Amikor kész, kinyújtjuk és pogácsákat szaggatunk belőle. A tetejére sajtot szórok és további egy órát kelesztem, majd aranybarnára sütöm 200 fokos sütőben kb. 20 perc alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése