2012. május 4., péntek

VISSZANYALT A FAGYI, avagy MEGKAPTA A VEREKEDŐ ELLENŐR!


Megkapta a verekedő ellenőr, avagy a fagyi visszanyalt

Mégiscsak van igazság! A verekedő BKV ellenőrt felfüggesztették és rendőrségi eljárás indult ellene. Ha nem lenne ennyire mázlista, hanem mondjuk, valami barbár országban élne, most büntetésből őt is agyba-főbe vernék. Az vesse rám az első követ, aki szerint egy ilyen ember mást érdemelne…

Velem, Te sem packázhatsz...! :-)
Azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak: tegnapelőtt saját szememmel láttam, amint az egyik budapesti villamosan egy BKV ellenőr megverte az egyik bliccelő utast. A férfi két gyermeke rémülten zokogott, miközben ütötték az apjukat.
Most mindenki a tényállást vizsgálja, bár nem értem, miért kell anyit szórakozni, amikor egy egész villamosnyi szemtanú van arra, hogy a BKV-s volt az, aki úgy viselkedett, mint az állat. Esküszöm, ha végül mégis azt hozzák ki, hogy semmit nem csinált, éppen csak vállon veregette az utast, magam megyek ki tüntetni a BKV székház elé! Várom a csatlakozókat! J

MÁS:
A tegnapi nap másik történése, hogy a blogom díjat kapott, köszönet érte Berninek. Azt írta, hogy a díjért cserébe 5 dolog kell teljesítenem:


1.Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van, és add át a díjat.
2. Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
3-4. Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
5.Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.

Nahát akkor nézzük csak. Mit oszthatnék meg veletek, amit nem tudtok rólam és érdekes lehet? J
1.Kedvencem a paprikáskrumpli uborkasalátával
2. Egyszer gyerekkoromban a fejem beszorult két rács közé, de megmentettekJ
3. Kedvenc szavam: ostoba J
4. Végrendeletem szerint Rogoznicán akarom szétszóratni a hamvaim egy részét. A többivel azt tesznek, amit akarnakJ
5. 50 kiló vagyok, de baromi erős J 40 kilót simán felcipelek a negyedikre bevásárlás után J

És akiknek a díjat továbbadnám:
4. Süssünk főzzünk valamit http://sussunk-fozzunk-valamit.blogspot.com/

Nézzetek be hozzájuk, jó kis blogok! J

És a mai menünk, legyen mondjuk valami igazán kényeztető!

GYÜMÖLCSÖS KOSÁRKA

A tésztához gyúrjunk össze egy vajat, fél sütőport, 1 vaníliacukrot, 10 deka porcukrot, 1 kanál tejfölt, 1 tojás sárgáját annyi liszttel, hogy nyújtható masszát kapjunk. Ez kb. 30 deka lehet. Majd egy-egy kis gombócot nyomkodjunk bele muffin formába. Tegyünk rá sütőpapírt és nehezéknek babot, hogy sütés közben megtartsa a kosárkaformát. A tésztát kb. 20 percig sütöttem 200 fokon. Amikor kihűlt, jöhet a töltelék.
Legalulra olvasztott csoki kerül, rá házi lekvár, néhány szem gyümölcs (szeder, eper stb…) majd felvert tejszín és a tetejére még egy szem gyümölcs.  Valahogy így!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése