2012. április 27., péntek

Álmaik NETOVÁBBja


Álmaik NETOVÁBBja

Sírok között pózolt az egyik modell. Nem csak mellette, de volt, hogy rajta is, időnként még a melle is kivillant. Az ember képéről a fotósorozat megálmodói helyett ég a bőr!

http://www.foresthomecemetary.net/
Tudom, tudom, sokszor elmondtam már, de nem tudom kihagyni ezúttal sem, hogy ez a világ megérett a pusztulásra. Ott, ahol temetők csendjét divatfotózásokkal háborgathatják, már semmi nem szent. Kíváncsi lennék, mit szólna az említett modell, vagy főnökei, ha az ő szeretteik sírján mutogatná magát egy alig felöltözött nő. Mondjuk, lehet, hogy a nagypapák örülnének, ha éppen az ő sírjukon vonaglana egy szupermodell, mert rég nem láttak már alulnézettből nőt, de elhunyt nőtársaink aligha díjaznák ezt a fajta „szórakozást”J
Kérdés számomra az is, milyen lelkülete van olyanoknak, akik kitalálnak ilyesmit, meg annak, aki elvállalja? Na persze, van az a pénz, amiért a halottakat is megéri zaklatni. Megjegyzem, abban az esetben príma ötlet volt ez a helyszínválasztás, ha azt akarták, hogy a modellek ne nagyon üssenek el a környezetüktől. Bár lehet, hogy ennyi csontkollekció látványától, még a csontvázak is megrémültek.
Elgondolkodtam, mi jöhet még ezután? Lehetne fotózás halottasházban. Jól mutatnának az egyébként sápkóros lányok a tepsikben fekve, vagy a boncasztalon kiterítve. De gondolom, az sem lenne számukra gond, ha éppen egy hullával kellene smárolni. Mert mondom, van az a pénz…
Aztán pózolhatnának még szemétdombon. Lehetne fotózás felszentelt templomokban is, az oltárokon jól be lehetne terpeszteni. Feltételezem, ez sem jelentene számukra erkölcsi problémát. De akár készülhetnének erotikus fotók haldoklók mellett, nyugdíjas otthonokban, pszichiátrián, vagy akár benzinkutak ocsmány wc-iben is. Hajrá lányok, büszkék vagyunk rátok, öregbítsétek csak hazánk hírnevét…
Kivételesen a mai ételünknek nincs sok köze a temetői fotózáshoz. A modellek viszont biztosan nem ennének belőle, mert, ó jaj, bizony hizlal. Nektek azonban jó szívvel ajánlom, mert könnyű és fimon desszert. A kollégáimon teszteltem, nekik bejött.

JOGHURTOS KOCKA

A tésztalaphoz összegyúrunk fél kiló darált kekszet 15 deka vajjal, két tojással, és annyi tejjel, hogy nyújtható masszát kapjunk. Ezt pár perc alatt megsütjük 220 fokos sütőben. Amíg teljesen kihűl, elkészítjük a krémeket.
Az alsó réteghez 3 doboz barackos joghurtot összekeverünk fél kiló túróval, cukorral és zselatin fixel. A második réteghez négy doboz málnás joghurtba negyed liter keményre vert tejszínhabot és zselatin fixet keverünk. A harmadik réteghez fél liter tejszint igazi vaníliával és porcukorral keményre felverünk. Végül a kekszlapra halmozzuk először a túrós, rá a málnás habot végül pedig a tejszínhabot. Hűtőben egy éjszakát pihentetjük, aztán fogyasztható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése