2012. április 7., szombat

Schmitt mentette meg a magyar színészt


Schmitt mentette meg a magyar színészt – Újabb lemondás

Belezney Endrét Schmitt Pál segítette kia bajból a napokban. A színész ugyanis belebakizott a szövegébe és, hogy mentse a menthetőt és időt nyerjen, kijelentette: lemond. A közönség nagy tapssal fogadta a dolgot, Endre csak később gondolt bele, hogy miért reagáltak így a nézők.

 Az egri színházban az Agria Kabaré című előadásban a konferansziét alakítja Beleznay Endre, aki a minap kénytelen volt a színpadon inprovizálni egy kis baki miatt. De ő még ebből a helyzetből is prímán kivágta magát, ráadásul úgy rögtönzött, hogy azzal óriási sikert aratott.

Azt mondta, hogy akkor ő most lemond. S, mivel éppen azon a napon mondott le Schmitt Pál is, a közönség lelkesen tapsolt a színésznek. Beleznay azt mondja, régen egyébként a kabaré műfajában teljesen elfogadott volt a napi aktuális dolgok beépítése, úgy tűnik, ez manapság is jól működik.

A népszerű színésznek nem csak Egerben kellett rögtönöznie a napokban. Mint mondja, mióta megy A doktor című egészségügyi show, lépten nyomon megállítják, betegségek gyógyításáról faggatják, sőt a minap az utcán arra kérték, adjon elő valamit poénos dolgot a műsorból. A színész attól tart, hogy legközelebb arra kérik, lásson el baleseti sérülteket, már is annyira azonosítják a doktorral, aki ráadásul a műsorban nem is ő, hanem egy igazi orvos, Dr. Szegheő Péter. Beleznay ebben aműsorban szintén a műsorvezetőt alakítja.

http://www.hir24.hu/   és  Chilis kávé

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése