2012. április 23., hétfő

Fogyasztó SZ(k)EX(sz)


Fogyasztó SZ(k)EX

Hiszékenységből üzletet csinálni, jövedelmező, a kövérek hiszékenységéből megélni még prímább, a hiszékeny, kövér szinglik pedig eljuttatnak egészen egy medencés budai palotáig is, ha elég kitartó vagy.

Bár az imént vázoltak meglehetősen durva megoldásnak tűnnek szerény életvitelünk felvirágoztatásához, egyeseknek nem olyan finnyás a gyomruk, mint mondjuk nekem is. A kövérekben nem csak zsír van iszonyatos mennyiségű, de pénz is. Pontosabban a lefogyasztásukban, vagy legalábbis annak ígéretében, hogy duci Juciból hamarosan Victoria Beckhamé sorvasztják őket. S mivel az ember gyarló és mindent megtesz azért, hogy a másik nem képviselői utánuk forduljanak az utcán, hát fizetnek, mint a katonatiszt annak, aki elhúzza az orruk előtt a mézesmadzagot.
Ha már az orrot említettem, hát semmiképpen nem szeretnék szó nélkül elmenni a legújabb fogyasztómódszer mellett. Ennek lényege, hogy az orrodba egy szondát dugnak, amelyen keresztül illatanyagokat juttatnak be a szervezetbe. Ez állítólag azt eredményezi, hogy nem leszel éhes, vagy valami hasonlót J Lényeg, hogy állítólag tartós fogyást eredményez. Mondjuk, elég hülyén néz majd ki, ha a nők ezrei egy gumicsővel az orrukban járkálnak egész nap. Ez csak a csókolózásnál, meg a szexnél lesz baromi macerás.
Aztán ott van a zsírfagyasztás. Nem viccelek. Már nem égetni kell a zsírsejteket a fogyás érdekében, hanem  lefagyasztani. Ennek eredményessége állítólag megegyezik a zsírleszívással, és még sem jár különösebb beavatkozással. De, ha a fagyasztás jó módszer a fogyásra, miért kövérek a fókák, meg a jegesmedvék? J
Ma meg az afrikai mangót nyomták a képembe. Azt, hogy pontosan milyen is ez a gyümölcs, persze nem tudtam meg, mert Magyarországon nem lehet kapni, de azt garantálták, hogy a kivonata már megérkezett hozzánk is, amely étvágyat gátol, szénhidrát-felszívódást akadályoz és zsírt bont. Hurrá, hát akkor most már lehet zabálni. Arra azért marha kíváncsi lennék, ki kapta meg ennek az exportálási jogát, ki árulja és ki az, aki reklámozza? Azoknak ugyanis valószínűleg szintén ki van kövezve az útjuk a rózsadombi villáig.
S amíg a fogyasztó sütit nem találom fel, addig inkább készítek valami mást, ami talán kissé kevésbé hizlal, mint a többi, mert liszt, egy deka sincs benne. Persze nem is fogyaszt, maximum, ha hashajtóval fűszerezzük J Na de ilyesmire sosem vetemednék.

DIÓSCSÓK

Két tojás fehérjét 10 deka porrá őrölt nádcukorral habbá verem. Ehhez teszek 10 deka darált diót és két kanál teljes kiőrlésű zsemléből készült morzsát. Ebből kis halmokat rakok a tepsibe. 

Mindegyik tetejére diót teszek és előmelegített sütőben 30 percig 100 fokon szárítom a habcsókokat. Ezután 250 fokon kb. 5 perc alatt készre sütöm a kekszeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése