2012. április 19., csütörtök

Ízlésgyilkosok és szerelmi HÁROMSZÖGEK


Ízlésgyilkosok és szerelmi HÁROMSZÖGEK

Én mondom, aki steppelt kabátot vesz fel, hamis Dolce táskával, az mindenre képes. Azt sem tartom kizártnak, hogy holnap makkos cipővel és frottír zoknival gyilkoljon.

Hogy tetszik? :-)
Javaslatot tennék a BTK módosítására. Véleményem szerint ugyanis az ízlésgyilkosoknak minimum tíz év vásárlásvesztés járna, de súlyosbító körülmények esetén - mint például előre megfontolt márványkoptatott farmerviselés, vagy aljas indokból elkövetett suhogós nadrágfelvétel, esetleg több emberen elkövetett flitteres hastrikóvásárlás - letöltendő divattréninget írnék elő.
Félreértés ne essék, nem amellett kampányolok, hogy öltözködjünk mindig a megfelelő trendek szerint, de az utcán járkálva időnként olyan szinten ízlésromboló cuccok jönnek velem szembe, amit valóban nem lehet szó nélkül hagyni.

Hájhurka kisasszonyéktól például nem csak a hányinger és az ideggörcs jön rám egyszerre, de szívesen vennék nekik egy tükröt is, olyat, amiben valóban reális képet látnak magukról. Nem tudom, ki az a marha, aki azt terjeszti, hogy attól soványabbnak tűnsz, ha eggyel kisebb számú nadrágba tűröd bele a hájhurkáidat? Ezzel maximum a cuki kifittyenést éred el, amitől a hátad mögött masírozók mind kihalnak és helyükön még csak annyi élet sem terem majd ezt követően, mint a sóval behintett Karthagóban.

A ribancrendszám és a kőművesdekoltázs szintén jó barátaim. Házasítanám őket és így megkapnánk az ideális popóvágat tetkót, amely csak egy csík lenne, de az hosszában megrajzolva. Ezt csakis a seggfejek viselhetnék…
A feltöltött ajak patacsizmával csakis azok számára lenne megengedett, akik írásba adták, hogy holnap Isten bizony öngyilkosok lesznek, hogy kiváló ízlésükkel ezentúl az égi törvényszéket boldogítsák, ne pedig minket.

S, ha már feltöltésről hablatyolok, akkor nézzünk ma valamit, amit érdemes megtölteni, mondjuk pizzaháromszögeket. Ígérem ebből se botrány, se válás nem lesz, mint abból a bizonyos szerelmi háromszögből.






TÖLTÖTT PIZZAHÁROMSZÖG

Először a pizzatésztát állítjuk össze. Fél kiló liszthez hozzáadunk két teáskanál sót, 6 kanál étolajat, 1 szárított élesztőt, egy teáskanál cukrot és két deci langyos tejet. Ebből rugalmas tésztát gyúrunk, ha kell, langyos vizet adunk még hozzá. Ezt követően egy órát kelesztjük, majd egészen vékonyra kinyújtjuk a tésztát. 

Négyzeteket vágunk, ezeket egyenként megkenjük pizzaszósszal, vagy paradicsomszósszal. A töltelék bármi lehet, én most párolt zöldségekkel raktam meg a kis batyukat. Ezután háromszöget hajtok a tésztából, a tetejét gazdagon megszórom sajttal. Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 15 perc alatt megsütöm, majd tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése