2012. április 1., vasárnap

Csőre TÖLTVE


Csőre TÖLTVE

Minden nő hülye, de legalábbis fogyatékos, vagy gyengeelméjű. Ezt legalizálta az egyik autósiskola azzal, hogy külön tanfolyamot szervezett a hölgyeknek, akiknek  felsorolták a fogyatékosságaikat is.

Kinyílt a bicska zsebembe és csőre is töltöttem, miközben olvastam a cikket az új autóssuliról. Persze, tagadhatatlan, hogy a hölgyek másképpen működnek, mint a pasik – például nem pisilik le rendszeresen a wc ülőkét, nem hagyják ott a gatyájukat, ahol kilépnek belőle, nem böfögnek társaságban – de attól talán még nem kellene rájuk sütni a tehetségtelen jelzőt. Márpedig az iskola illetékesei megtették akkor, amikor ezt állították, a nők több türelmet igényelnek a jogosítvány megszerzésekor és több órára van szükségük, hogy ugyan azt a tudásszintet érjék el, mint a férfiak. Ha nem lennék visszafogott úri lány, bizony üzennék valami „férfiasat” a tanoda vezetőinek. Egyébként valami olyasmire gondoltam, hogy ezentúl beszéljék meg a haverjukkal, hogy főzze meg nekik a vacsorát, mossa ki a rotyifoltos gatyájukat és szülje meg nekik a gyerekeiket, de lehetőleg fiút, mert gondolom ők aztán arra is baromira képesek.
Az új autósiskola illetékese nyilatkozatában arra is kitért, hogy a nők nem képesek megkülönböztetni a bal és jobb kezüket és a visszapillantó tükröket sminkelésre használják. Ezek szerint az első órán ők majd azt is elmagyarázzák a tanítványaiknak, hogyan kell a kulcsot bedugni a zárba? Szerintem arra is ki kellene térniük a felvételinél, hogy az általuk oktatott hölgyek hány kilók és hány évesek lehetnek, mert gondolom a „fogyatékos” lányok csak akkor mehetnek majd át a vizsgán, ha a tükörben való hajigazítás után esetleg némi szexuális ellenszolgáltatást is nyújtanak a koszos körmű oktatónak.
Kíváncsian várom, legközelebb milyen külön tanfolyamokat szerveznek majd a gyengébbik nemnek? Talán lesz majd szex, ahogyan a férfiak szeretik, kussolj a focimeccsek alatt, sörbontás, csendesen észrevétlenül, de gyorsan, gyermeknevelés panaszkodás nélkül és meghívom a férjem haverjait vacsorára címmel is tanfolyam. Kedvezményt az kaphat, aki szingliként beiratkozik ezekre, mert akkor még a házasságkötés előtt simára tudják mosni az agyát, hogy odaadó, tökéletes feleség lehessen…
S miután csőre töltöttem, arra gondoltam, valami mást is szívesen megtöltenék, mondjuk pizzát, amit persze nem a bolti zacskóból kaptam ki, még akkor sem, ha az egyszerűbb és gyorsabb lenne. Megéri kicsit pepecselni, mert sokkal egészségesebb és finomabb a végeredmény.

TÖLTÖTT PIZZA




Először a pizzatésztát állítjuk össze. Fél kiló liszthez hozzáadunk két teáskanál sót, 6 kanál étolajat, 1 szárított élesztőt, egy teáskanál cukrot és két deci langyos tejet. Ebből rugalmas tésztát gyúrunk, ha kell, langyos vizet adunk még hozzá. Miközben a tészta pihen, vékonyra reszelünk kevés káposztát, amit sózunk, végül kinyomkodjuk a levét.  Egy nagyobb almát reszelünk hozzá, majd a zöldségeket tejfölös kapros szószba keverjük.
Miután a tészta fél órát pihent, kisebb kerek és jó vékony lapokat nyújtok belőle, amelyeket grill serpenyőbe pici olajon megsütök. 

A meleg pizzalapok mind két oldalát vajjal megkenem, és azonnal zacskóba rakom, hogy puha maradjon. Különben megszárad, és nem lehet feltekerni. Amikor a lapok kisültek, megtöltjük őket. Én vega felvágottal indítottam, arra raktam az almás-káposztás szószt, rá a ruccola és a madárbegy salátát, sajtot és édes chili szószt. Az egészet feltekerem, mint a palacsintát, így tálalom.

1 megjegyzés:

  1. ha egy nő még szőke is, tuti kérnék felárat... Mint súlyosbító körülmény :)

    VálaszTörlés