2012. március 23., péntek

FÉRFIA(tlan)SSÁGOK


FÉRFIA(tlan)SSÁGOK


Mellőzzük ma a szexet! J Amiről ugyanis beszélnünk kell, az nagyon is összefügg a másik nemmel, de leginkább azzal, ami a derékövük felett van, nem pedig azzal, ami alatta.


Határozottan állítom, nem vagyok se férfigyűlölő, és a saját nememhez tartozó egyedek nem korbácsolják fel a libidómat, ennek ellenére most sajnos le kell szólnom a teremtés koronáit. Általánosítani fogok még akkor is, ha ez nem annyira korrekt, mint a kezdőmondat ellőtt kétujjnyi bekezdést hagyni a kockásfüzetben. Eddig csak nyeltem, hagytam, hogy erős férfiemberek felrúgjanak, ha úgy szottyan kedvük, de ma reggel betelt a pohár.
Nem igénylem feltétlenül, hogy kinyissák előttem az ajtót, az azonban szó szerint mellbevágott, amikor egy öltönyös úriember először elém ugrott a bankban, majd még a csapóajtót is rám vágta. Még jó, hogy az orrom akkora, ami képes hárítani egy pofáncsapást, különben már laposabb lenne a képem, mint egy kétdimenziós rajzfílmfigurának. És amikor utána szóltam, esetleg egy elnézést hölgyem nem esne rosszul, még ő méltatlankodott, hogy a nők manapság már túl nagy elvárásokkal rendelkeznek. Igaza lehet, mert én például simán elvárom, hogy ne lökjön fel a szomszédomban lakó tuskó taxis a lépcsőfordulóban, ami meg nem sokkal korábban esett meg velem, mint ahogyan a bunkó macsóval találkoztam a csapóajtó előtt.
http://www.simpsonstrivia.com.ar/wallpapers/mr-burns-wallpaper.htm
Úgy képzelem, hogy lehet valami titkos macsóképző intézet, amiről mi nők nem tudunk. Akinek a pénztárcája még az egójánál is nagyobb, oda simán beíratkozhat és felveheti az alapfokú bunkóságok férfiaknak tantárgyat. Ennek keretei között például olyanokat oktathatnak, mint ne köszönj előre egy nőnek, vágj elé a villamoson, taszítsd le a járdaszigetről, ülj le elé az egyetlen szabad helyre és szólj be neki, ha esetleg kikéri magának, hogy mégiscsak ő a nő. És ha azt hiszed, hogy a hisztéria és a csökkentett észtartalom csak a menstruáló nőkre jellemző, hát ajánlom, szállj ki az autódból és sétálj kicsit a városban…
S, ha most a férfiak azzal jönnek, hogy miért járnának a nőknek előjogok csak azért, mert két nagy didkóval áldotta meg őket a sors, hát azt üzenem nekik, csakJ Így alakult, ezt dobta a gép, és ha már ez van, akkor azt illik elfogadni mindenkinek. Vagy ha tényleg olyan nagy teher előre köszönni, hát akkor szívesen kalapolok én előre bármelyik macsónak, cserébe kap helyette egy kis menstruációs görcsöt, meg pár órányi vasalást, hogy a szoptatásról meg a klimaxról nem is szóljak… Kivételek persze mindig vannak, mint például a férjem, aki igenis kinyitja előttem az ajtót, mert tudja, hogy különben oda fog égni a bukta a sütőben.J
S ha már a férfiakat említettem, jöjjön ma egy macsósabb étel, persze ezúttal is szalonna nélkül.


JUHTÚRÓS SZTRAPACSKA

Kislyukú reszelőn lereszelek két közepes krumplit, majd hozzáadok két tojást, fél deci vizet és annyi lisztet, hogy nokedli sűrűségű masszát kapjak. Ízlés szerint sózom, borsozom. Lobogó vízbe nokedli szaggatóval beleadagoljuk a tésztát. Amikor a kis gombócok feljönnek a víz tetejére, leszűrhetjük őket.


 Még forrón hozzákeverem a juhtúrót, tejföllel megöntözöm, a tetejét petrezselyemmel megszórhatjuk, de ez nem kötelező. Laktató, finom étel, inkább ebédre ajánlom, vacsorára túl nehéz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése