2012. március 14., szerda

Maradékkal TÖLTVE – Mese a dühös impotensről


Maradékkal TÖLTVE – Mese a dühös impotensről

Az impotens emberek dühe szórakoztató. Olyanok, mint a cola, amelyik fröcsögve robban szét, amikor mentos cukorka kerül bele. Az impotens emberek dühe szánalmas, mert olyanok, mint a tehetetlen nagy tohonya madarak, amelyek képtelenek többé repülni, kivéve, ha segbe rúgják őket. Ez azonban mégsem az optimális megoldás arra, ha valaki szárnyalni szeretne.


http://marinasleeps.wordpress.com/tag/parenting-at-its-best/
Az impotens emberek dühükben mindig másokra mutogatnak. Olyanok, mint ha állandóan a szomszédok belei között keresnék a fekélyt, miközben pontosan ők azok, akiket belülről felemészt a nyavaja. Mindeközben észre sem veszik, hogy egyedül maradtak, mert ki akarna egy impotens, dühös, másokra mutogató emberrel lenni.
Szégyellnem kellene magam, mert volt, aki feleségül vett, szégyellnem kellene magam, mert megírtam két könyvet, szégyellnem kellene magam, mert mások értékelik a munkámat, szégyellnem kellene magam, mert a dühös impotens azt mondja…Azt mondja és nem csak mondja, de egyenesen követeli és pufók kis kezével veri az asztalt, hogy rohadjak meg végre, meg ha lehet, ne csak én, de az egész világ is, meg mindenki, aki szerint ő dühös impotens.
A dühös impotens hazug is. Nem restelli kiteregetni önnön ostobaságát, persze, hogy nem, mert az ostoba ember sajátja az óriási önbizalom, amelyből a dühös impotensnek annyi van, hogy egy kamionba se férne bele. Miközben azt hangoztatja, hogy mindent kiráz a kisujjából, addig leginkább tötyög-mötyög, mint egy kétéves, akinek teli van a gumibugyija. Ha nem vigyázz, hamarosan kiszakad a gatya és mindenki érezni fogja, hogy a dühös impotens körül nagyon is bűzlik valami.
A dühös impotens titkolózik, pedig nem hiszem, hogy súlyos dugdosnivalói lennének, egyszerűen csak játszmázik. Ha szerencsénk van, egyszer alatta marad az összeomló kártyavárnak, vagy úgy eltalálják egy pöttyös labdával, hogy végre helyrezökken az agya.
A dühös impotens olyan, mint egy töltött valami. Látszatra szép nagy, még talán eladható is, de mindenki tudja, hogy felfújtatták, kibelezték és azzal töltötték meg, ami éppen otthon a spájzban találtak, vagyis maradékkal.
A dühös impotensről azt sem tudjuk pontosan, hogy fiú-e, vagy lány, én leginkább valami parazitának nézem. Nézem, látom és azt is tudom, hogy könnyű lenne lepöckölni a térképről, de arra sem veszem a fáradságot, hogy emiatt megmozdítsam a kezem.
Ha dühös impotensek lepnék el a világot, újra össze kellene hívni a hadsereget, amely ezúttal vidám aktív emberekből állna, akiknek csak elég lenne rámosolyogniuk a dühös impotensekre és azok hanyatt homlok menekülnének.
S, mint minden mesének, ennek is van vége. A dühös impotens végül összefutott a banyával, aki hiába is akarta, nem tudta kinyírni, mert a dühös impotens annyit nyávogott a fülébe, hogy attól a boszi depis lett és az elmeosztályon kötött ki.
Remélhetőleg mi azért ennél jobban járunk, ha ma kipróbálunk valami egészen szokatlan dolgot, a vega töltött karalábét.

GOMBÁVAL TÖLTÖTT KARALÁBÉ

A karalábékat meghámozzuk, és vízben puhára főzzük őket. Közben vajon megpirítjuk az apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, és kis vízben megpároljuk. Ha megpuhult, kevés tejszínnel ragut készítünk belőle. A kész gombamártást a kivájt karalábékba töltjük, amelyeket sajtmártással öntünk le. 
A sajtmártáshoz kicsi vajon lisztet pirítunk, felöntjük tejjel, sózzuk, borsozzuk és sajtot reszelünk bele.  A szószos karalábékat 250 fokos sütőben addig sütjük, amíg szép aranybarnák nem lesznek.

2 megjegyzés: