2012. március 1., csütörtök

HASZNOS INFORMÁCIÓ MINDENKINEK!!!!


Rendhagyó módon, a holnap reggeli blogbejegyzés előtt még figyelmetekbe ajánlanék egy hasznos új sorozatot. Íme:

Új magyar kórházsorozat

Kinek ne lett volna élete során székrekedése, vagy haspuffadása, ki ne küzdött volna a túlsúllyal vagy éppen a hátfájással? Ám ha nincs egy barát vagy ismerős a közelben, akit hasonló kínok gyötörnek, sokszor szégyellünk beszélni a betegségeinkről.

A tabukat azonban szombattól ledöntik az új magyar filmsorozat, A doktor készítői. Ehhez kell egy kotnyeles műsorvezető, Beleznay Endre személyében, illetve egy orvos, aki nem csak jó barátunk lesz a következő hónapokban, hanem mosolyt is csal az arcunkra, ha éppen már nagyon el vagyunk keseredve. A doktor című új magyar filmsorozat vélhetően sokakat meghökkent majd, talán botrányt is kavar, ugyanis szókimondó, úgy beszél a lakosságot leggyakrabban érintő betegségekről, ahogyan a gangon állva pletykálnak róla a szomszédok. Ugyanakkor azzal, hogy egy szakember is részt vesz az eszmecserében, mégsem kell dolgunk végezetlenül felállnunk a tévé elől, hiszen olyan kérdésekre kapunk választ, amelyről eddig nem mertünk beszélni.
Valódi betegek vallanak az őket érintő problémákról, a doktor pedig felállítja a diagnózist és azt is elmondja, milyen terápiát igényel az adott betegség. Így aztán saját magunkra is vonatkoztathatjuk majd a hallottakat, és ha a gyanú legkisebb szikrája is felébred bennünk azzal kapcsolatban, mi is hasonló betegséggel küzdhetünk, tudni fogjuk, kihez kell fordulni. A tévés doktor ugyanis ebben is irányt mutat. És ez semmibe nem kerül, még csak a lakásból sem kell kitennünk a lábunkat.
A tervek szerint az első tizenöt részben a orvosmeteorológiáról, az érelmeszesedésről, a lúdtalpról, a hátfájásról-lumbágóról, a menedzserszűréstől, az elhízásról, a keringési zavarokról, a dohányzás káros hatásairól, a pollenallergiáról, az agyi keringési zavarokról, a pikkelysömörről, a székrekedésről és a csontrikulásról is szó esik, persze közérthetően, sok-sok humorral fűszerezve.
Beleznay Endre szívesen vállalta a film főszerepét, hiszen maga is megtapasztalta már, milyen rémülten állni egy orvossal szemben, miközben az ember szinte semmit nem ért abból, amit a doktor mond. Az mondja, mostantól ennek vége, garantálja, hogy a jövőben sokkal közelebb kerül majd egymáshoz az a beteg és páciense, ha megnézik az új magyar sorozatot.
Az első epizódot március 3-án a Hálózat Televízió műsorán láthatják, azt követően az ECHO Tv is műsorára tűzi A doktort.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése