2012. március 9., péntek

TÖK jól vagyok!


TÖK jól vagyok

Megkívántam a béltisztítást. Szavamra mondom, üdítő érzés lehet, amikor az emberből kimossák a mocskot. A tévében láttam, amint egy pasinak átöblítették a beleit, ám ő végig úgy mosolygott, mint aki éppen elélvez, hát ebből gondolom, hogy príma kis dolog lehet, amint a vízsugár átszalad a vastagbeleden. Lehet, hogy még pajkosan meg is csiklandoz belülről, amitől már-már pajzán gondolatai támadnak a delikvensnek.


http://cheapcosmeticplasticsurgeryprices.com/2011/02/crazy-affordable-cheap-plastic-surgery/
Ha régen seggfejnek nevezték az embert, az bizony elég ok volt arra, hogy az illetőt péklapáttal jól megsimogassa a sértett fél. Ma azonban inkább csak utalás arra, hogy a  hölgy, némi botox és ráncfelvarrás után a popsiján lévő felesleges zsírt az arcába fecskendeztette. Nem kamu, egyre divatosabb ez a megoldás is az úri közönség körében. Van, aki nem csak az arcát, de a száját is feltöltteti saját zsírpárnáival, így a bölcsesség immár a kevésbé okos, de annál piperkőcebb emberfaj számára is kézzel foghatóvá válik, miszerint az anyag nem vész el, csak átalakul.
Ismételten vízióm támad. Elképzelem, amint mondjuk 100 év múlva már mindenkinek saját kis zsírleszívó készüléke lesz otthon, és amikor arra szottyan kedve, hát szippant egy nagyot a tomporából, vagy éppen a combján lévő felesleges zsírból. Olyan lesz ez, mint manapság a sminkelés, vagy éppen a hajmosás. Még az is lehet, hogy a barinők szombat esténként nem egymás haját fésülgetik majd, hanem azt vizslatják, kinek nőtt azon a héten nagyobbra a hátsója, kiből lehet több zsírt kinyerni a csoportos ajakfeltupírozáshoz.
Aztán kapható lesz majd mellimplantátum szett is, amit az ember kedvére cserélgethet, attól függően, hogy éppen randira megy, vagy futni készül, esetleg hason szeretne aludni. Találkához nyílván az XXL-es szilikon dukál, csak arra kell majd figyelni, hogy nehogy összekeverjük a mellimplantátumot a fiókunk mélyén lapuló fenéktöltéssel, mert ha a mellünkre kerül a popónk a barátaink nem tudják megkülönböztetni, hogy most éppen jövünk, vagy megyünk.
És akkor még az orrplasztikáról szót sem ejtettünk, meg a hajhosszabbításról és a szemöldöktetoválásról sem. Ezeket egyébként a jövőben sokkal praktikusabban intézik majd, mint most, ugyanis lesznek lecserélhető fejek, amelyekből otthon egy nő korlátlan mennyiségűt tarthat. Szóval valójában minden kicserélhető, felpumpálható, leszívható és átszabható lesz házilag is.
Ilyennek képzelem tehát a jövők, amely az olyan tök jó fej embereknek, mint mi is, biztosan tök jó leszJ
A mai menü kissé macerásan hangzik, de valójában cseppet sem az. Az egész fogás elkészítése nem telik több időbe, mint egy hajmosás némi manikűrrel megspékelve.

TÖKFASÍRT TZATZIKIVAL ÉS SÜLT CÉKLÁVAL


A sütőtököt feldarabolom, a bébicélkát félbevágom és együtt 220 fokon kb. 30 perc alatt megsütöm őket. A megpuhult tököt egy tálba kaparom, adok hozzá, egyharmad mennyiségű főtt lencsét, 1 tojást, sót, borsot, köményt, petrezselymet, illetve annyi búzakorpát, hogy a massza összeálljon és gömböket lehessen belőle formálni. A fasírtokat grillsütőben megsütöm. Pár perc alatt elkészülnek.
A tzatzikihez a kígyóuborkát lereszelem, besózom. Azután belekeverem a tejfölbe a kinyomkodott uborkát (lehet joghurtba is), ízlés szerint fokhagymát és kaprot adok hozzá. A tálalásnál a cékláról lehúzom a héját és félbevágom. Ezen ízek harmóniája együtt mennyei!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése