2012. március 10., szombat

NYÚLból is megárt a SOK(k)!


NYÚLból is megárt a SOK(k)!

Főként, ha az a nyúl, dagadt, mint a disznó, hisztis, mint egy kétéves és az égvilágon senki nem kíváncsi rá mégis meztelenül akarja magát mutogatni. Csak valaki szóljon már neki könyörgöm, mielőtt tényleg ledobja a ruháit és fényt kap az a drága kameraJ

http://starrabbit.mindenkilapja.hu/gallery/23074848/renderimage/23075153/
Az éjszaka álmatlanul hánykolódtam és az istenért sem tudtam rájönni, mi lehet a baj! Reggel ránéztem a hírekre, és mint Alien az anyatestből, úgy tört belőlem felszínre a felismerést, mi izgathatott annyira tudat alatt. Hát az, hogy egy bizonyos szőke celeb valaga mennyi idő alatt tud akkorára apadni, hogy ráférjen a Playboy címlapjára. J
Míg egyeseket az a kérdés gyötör, miből tesznek a gyerekeik elé ételt az asztalra, addig az újságok címlapjai  a már említett lány óriási problémájával vannak tele. A személyiségi pereket elkerülendően nem nevezném nevén az illetőt, meg hát mindegy is kiről van szó, hiszen csak egy a tucatból. Bevallom, irigylem az olyan embereket, akiknek az a legfőbb gondjuk, hogy juj, bizony nekik nagyon jól kell kinézniük egy meztelen fotón. Remélem, minden rokona büszke lesz majd rá, amikor ádámkosztümben pucsít egy autószerelő műhely falán. Ha szerencséje van, lesznek olyan tinédzserek is, akik elalvás előtt őt idézik fel, mielőtt a paplan alatt könnyítenek magukon. És igen, már megint ott tartunk, ez a világ valóban megérett a pusztulásra.
Ha sok pénzem lenne, vennék egy szigetet. Most azt várod, hogy ábrándozzak, elköltöznék a szigetemre és soha többé nem kapcsolnám be se a tévét, se az internetet. De óriásit tévedsz! Először is végeznék egy felmérést arról, kinek mi az élete értelme. Aki azt írná az űrlapra, hogy vetkőzni szeretne, meg lefogyni, hogy nyuszilány lehessen, na azokat száműzném a szigetre, ott aztán éhezhetnének, meg hánytathatnák magukat amíg csak világ a világ. A következő géppel meg a  azokat küldeném utánuk, akik már visszaszámlálnak, hogy mikor következik a legújabb szopós, dugós, partraszállós reality, és azon siránkoznak, hogy szombaton semmi jó műsor nincs a tévében, mert véget ért a ValóVilág.
S mivel ma a nyuszikról beszélgettünk, legyen a mai menü egy olyan édesség, amit vélhetően a tapsifülesek is szeretnének, mivel répából készült. Kicsit macerás, de higgyétek el, megéri a fáradtságot, mert nagyon finom.

RÉPATORTA

Öt tojás sárgáját habosra keverjük öt kanál cukorral, majd hozzáadunk öt kanál vizet, pár csepp rumaromát, 2 evőkanál olajat, egy teáskanál fahéjat, tíz deka darált mandulát, 30 deka lereszelt répát, öt kanál lisztet és 1 sütőport. A masszába keverünk apróra vágott aszalt gyümölcsöket, illetve egy marék diót, végül tortaformában 200 fokon kb. fél órát sütjük. 

Közben egy doboz mascarponéba vaníliát és porcukrot keverünk. Ezt a krémet kenjük a kettévágott tortalapba, de csak, ha kihűlt. 

Végül 2 tojás fehérjét 24 deka porcukorral, pár csepp citromlével jól kikeverünk, de nem habbá verjük! Ezzel a cukormázzal vonjuk be a répatortát, amit kis pihentetés után fogyasztunk.

1 megjegyzés: