2012. március 29., csütörtök

A nagy szexjáték-TESZT


A nagy szexjáték-TESZT

Szexjátékszer-tesztelő. Nem, ez nem egy fura nyelvtörő, mint például a Moszvics slussz kulcs, hanem egy létező foglalkozást. De mi jöhet még ezután? Előrágó fogatlan nyugdíjasoknak, vagy mondjuk halpikkelyszámoló?

http://school.discoveryeducation.com/clipart/clip/dmbtest.html
Mindig is voltak őrültek, de hogy ezeknek még fizetnek is, ráadásul nem is keveset, hát az mindenesetre meglepőbb, mint egy zsiráf nyakán pattanást keresni. Állítólag egy brit nő azért kap havi 700 ezer forintnak megfelelő fontot, hogy szexjátékokkal macázgasson, majd azokról leírja a véleményét. Bár őszintén kételkedem abban, hogy az olyan egyén, aki ilyen melót bevállal, majd azt világgá is kürtöli, tud-e egyáltalán írni, olvasni. Persze az is lehet, hogy az asszony azért annyira büszke az állására, mert halvány lila gőze sincs arról, hogy valójában mit csinál.
http://en.wikipedia.org/wiki/Carbonated_water
Elképzelem, amint a vibrátorral habot próbál verni, vagy a vágyfokozó gyöngysort a nyakába próbálgatja. Igaz kicsit csodálkozik azon, mennyi újítás van ebben a mai világban, de aztán legyint egyet és beletörődik, hogy eljárt felette is az idő. Mindezt egyébként csak azért gondolom, mert a nő azt is elmondta, hogy ő nem szexmániás. Hát persze, a legtöbb cukrász meg utál sütni, a szakács főzni, a pedagógusok jelentős százaléka meg inkább szétverné a nebulók fejét, mint sem, hogy észt plántáljon bele.
Azt is látom magam előtt, ahogy a szexjáték-tesztelő nő férje este hazamegy a munkából és megpróbál rámászni az a feleségére. Az asszony unottan széttárja a lábát, s miután a férjének jó volt, kér egy papírlapot, hogy leírhassa véleményét a dologról. A férfi csak akkor csodálkozik el ennél is jobban, amikor azt látja, hogy a vibrátor nyolcas, míg ő kettes osztályzatot kapott.
Szóval, ahogy az elején is kérdeztem, vajon mi jöhet még? Ha rajtam múlna, én a következő állásokat hirdetném meg. Szájszagsemlegesítő-spray készítő, vakvágányt bejáró ellenőr, szódavízfelelős buborékszámláló, csendéletnél zajfelelős és kapuzárási pánikban szenvedőknél a kulcsok őrzője.
Ma egyébként én is egy tesztre szeretnélek titeket invitálni, igaz ehhez sem tartós elemre, sem pedig meztelenkedésre nincs szükség. Amit én ajánlok, az rakott kuszkusz, ami talán elsőre szokatlanul hangzik, de  teszteltem és nagyon ízletes.

RAKOTT KUSZKUSZ
 

A vörösbabot előző éjszaka beáztatjuk, majd másnap sós vízben puhára főzzük. A kuszkuszt pohárban kimérjük és másfélszeres mennyiségű forró olajos vízzel felöntjük. Sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk, hogy megpuhuljon és teljesen felszívja a vizet. Amikor kész, kivajazott tepsibe lerakunk egy sor kuszkuszt, rá a babot. A következő réteg vékonyra szeletelt lilahagyma legyen, erre camambert sajt és tejföl kerül. A következő réteg ismét bab, aztán kuszkusz. Az egész tetejére tejföl és reszelt sajt jön. Sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük az ételt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése